Mijn favorieten

Referenties

 

Pagina 1 - 2

 

'Geen maatpak, maar maatwerk'

"Ik ken Erik Baltes nu al van af 2008. Toen heeft hij voor mij een bedrijfstaxatie gedaan in samenwerking met de belastingdienst. Wat mij toen meteen opviel: geen maatpak, maar maatwerk.

In 2011 heb ik hem om advies gevraagd over een stuk braakliggend terrein van mij. Hij zag direct mogelijkheden en heeft er voor mij een zeer goede deal uitgesleept.

Nu is Erik een jaar bezig onder de naam Baltes Makelaars en heeft hij mij begeleid bij het verkopen van mijn onroerend goed in Raalte. Dit was een zeer moeizaam traject, maar Baltes wist de rust er in te houden en uiteindelijk is de deal naar tevredenheid tot stand gekomen.

Ook loop ik regelmatig binnen voor advies en heeft Baltes altijd wel even tijd voor je, zo ook voor de aankoop van de winkel "The Mancave".

Naast Erik zit er natuurlijk een heel team achter Baltes Makelaars. Zo zijn wij met Lysanne aan de slag gegaan voor de verkoop van onze woning aan de Van Ittersumweg.

Allemaal zeer ongedwongen, alles naar onze eigen wens geregeld en vooral het contact met kantoor verloopt altijd soepel. Zijn ze er even niet, stuur dan een whatsapp bericht en ze reageren, zelfs in het weekend.

Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen Baltes Makelaars bij iedereen aanbevelen. Je huis (ver)kopen moet een beleving zijn."


= Hugo & Gertrud Prinssen =


'What you see is what you get'

"We twijfelden al langer, toch maar de knoop doorgehakt om ons appartement aan de Meijboomstraat te verkopen. Het bord hing een dag buiten en toen werden we al gebeld door Baltes; er is een kijker. Een week later hadden wij ons appartement verkocht! 
 
Zouden we Baltes aanraden: zeker! What you see is what you get. Baltes Makelaars is altijd eerlijk. Nergens omheen draaien maar zeggen waar het op staat. Daar houden wij van! We hebben Baltes ook ingehuurd als aankoopmakelaar. We zijn vorige week verhuisd naar ons nieuwe huis. Een prachtige woning die we zonder Baltes Makelaars waarschijnlijk niet hadden gekocht. We hadden onze zinnen op een andere woning gezet, maar door de kritische blik van Baltes hebben we die woning (gelukkig) aan ons voorbij laten gaan. 
 
De communicatie: de communicatie van en naar Baltes Makelaars loopt erg goed en makkelijk. Bellen, mailen, appen, goed bereikbaar en op de zelfde dag altijd nog reactie."


= Coen van der Linde en Lieke Smit ='Vertrouwen in jullie hebben wij doorverteld'

"Wij hebben in het verleden best wel een nare ervaring gehad met een makelaar die voor ons een huis ging verkopen in Nijverdal. 
Daarbij vergeleken is onze ervaring met jullie 100% meegevallen. Dit vertrouwen in jullie is allemaal doorverteld aan onze familie en kennissen.

Alles is top gegaan en afgehandeld, wij wonen straks op het mooiste plekje in Haarle.
Jullie komen met goede tips. Ook voor ons nieuw te bouwen huis.
Wij willen jullie dus bedanken voor het vertrouwen in ons."


= Familie Bakker =


'De gebakjes tijdens het Open Huis zijn de leuke kleine dingen die het doen'

"Wij zouden Baltes Makelaars zeker aanraden bij vrienden en/of familie omdat jullie ons erg goed geholpen hebben. Ook leuk dat jullie Gerlinde (Stylinde) hebben ingeschakeld en zij haar kritische oog laat zien, voordat er foto’s gemaakt worden. Hierdoor worden de foto’s van de woning nog mooier en wordt er een goed beeld geschept voor potentiële kopers. 

Tevens de verbouwtip van de badkamer met mooi 3D beeld, was top geregeld!  En het Open Huis met gebakjes zijn de leuke kleine dingen die het doen. 

Natuurlijk hadden we ook dubbel belang bij jullie en hebben wij jullie ook ingeschakeld voor de taxatie van ons nieuwe huis, zeker een meerwaarde om dan het hele plaatje rond te kunnen maken bij 1 bedrijf. Dat vinden wij prettig. De contacten verliepen goed, er werd goed gebeld en gemaild en het contact rondom afspraken was erg duidelijk."= Herbert en Loes Lucassen =


'Grote betrokkenheid, meedenkend, open en heldere communicatie'
 
We hebben onze woning in een zeer korte tijd verkocht. De samenwerking en de betrokkenheid van het team van Baltes Makelaars heeft hier zeker aan bijgedragen: Grote betrokkenheid, meedenkend, open en heldere communicatie. Telefonisch als het kan, maar in een persoonlijk gesprek als het nodig was. 
 
Voor ons was het noodzaak om onze woning snel te verkopen, zonder daarbij concessies te willen doen aan de waarde van de woning. Vooraf hebben we alles met het team van Baltes Makelaars besproken en werd er gezamenlijk een ‘plan de campagne’ gemaakt. Het resultaat was dat we dankzij deze gezamenlijke inspanning onze woning snel verkochten. De woning die we daarop kochten stond ook bij Baltes Makelaars in de verkoop. Ook hierin was de begeleiding uitstekend. 
 
We zijn het de komende jaren niet van plan, maar als we weer een makelaar in de arm moeten nemen zullen zeker weer voor Baltes kiezen: Een betrokken team met expertise dat staat voor een persoonlijke benadering.

= Robbert en Wendy Flim =

  Pagina 1 - 2