Mijn favorieten

Ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de Grotestraat, midden in het bruisende centrum van Nijverdal en is naast een makelaarskantoor ook een woonwinkel en werkplaats tegelijkertijd.

Woonwinkel 
Potentiële kopers en verkopers ontmoeten elkaar in ons sfeervolle pand. Voor een goed gesprek, voor een oriëntatie op de woningmarkt of gewoon om ideeën op te doen. Bij een lekkere kop koffie of bij een goed glas wijn.

Want een woning verkopen of aankopen is natuurlijk goed nadenken, alternatieven afwegen, onderhandelen en nog veel meer.

Maar wonen is vooral ook emotie en beleving. Wonen gaat in de eerste plaats om thuisgevoel. Dat thuisgevoel bieden wij in ons kantoor. Voor de inrichting van ons kantoor werken wij samen met ondernemers uit Nijverdal. Welke dat zijn leest u hier. Als u dus ons meubilair of iets anders uit ons kantoor al ziet staan in uw eigen woning, dan is dit gewoon mogelijk. Wij vertellen u hier graag meer over.

Werkplaats 
Ons kantoor is ook een (net)werklocatie voor ondernemers. Die spreken elkaar aan onze stamtafel, maar komen ook regelmatig op de lezingen of presentaties die we samen met lokale en regionale specialisten organiseren. Houd hiervoor onze agenda in de gaten.

Op deze manier is Baltes Makelaars een werkplaats voor ondernemers, een broedplaats voor vernieuwende ideeën en een inspirerende ontmoetingsplek voor mensen met lef die durven aanpakken.

Baltes Makelaars

Kantoor Vestiging Baltes Makelaars

Adresgegevens

Grotestraat 63
7443 BC Nijverdal
ma - vr 09.00 - 17.30 uur

Baltes Makelaars

Kantoor Vestiging Baltes Makelaars

Adresgegevens

Grotestraat 63
7443 BC Nijverdal