Mijn favorieten

Onze medewerkers

Baltes Makelaars

Erik Baltes
Erik Baltes
Beëdigd registermakelaar
Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Erik Baltes en ik ben een netwerker bij uitstek. Na een korte carrière als rechercheur bij de politie heb ik voor de makelaardij gekozen, waarin ik inmiddels al een kwart eeuw werkzaam ben. Ik ken niet alleen de onroerend goed markt in de regio op mijn duimpje, maar ik ken ook iedereen die ertoe doet. Dat betekent dat een vraag aan mij altijd resulteert in interessante, nieuwe contacten en mogelijkheden. Mijn indrukwekkende netwerk is ideaal voor degene die onroerend goed wil kopen of te verkopen heeft. Ik geniet van mijn bijzondere makelaarskantoor in Nijverdal én Holten met mijn enthousiaste dames, maar toch ben ik graag zoveel mogelijk buiten kantoor aan het werk. Daar ontmoet ik immers de relaties waarmee ik mijn klanten verder kan helpen. O ja, en ik ben een uitstekend onderhandelaar!
Marieke Bruggeman
Marieke Bruggeman
Officemanager
Hoi, mijn naam is Marieke Bruggeman en ik ben onderdeel van de bedrijfstak van Baltes Makelaars òp Nijverdal. Mensen die bij ons over de drempel stappen het gevoel geven dat ze gezien worden en welkom zijn, daar zet ik mij graag voor in. Opgegroeid in Raalte, maar inmiddels goed ingeburgerd in Nijverdal. Mijn achtergrond ligt in de verzekeringswereld. Daar was ik jarenlang actief als administratief medewerker op het gebied van Pensioenen. Klantbelang centraal was daar heel belangrijk. Een loze kreet? Voor mij niet. Ik wil het mensen naar de zin maken, maar ook de zaken goed voor ze regelen. Laten weten wat ik doe en andersom ook laten weten wat ik van hen verwacht. Eerlijk en open communiceren, dat werkt voor mij.

Ook zal ik ervoor zorgen dat achter de schermen (bedrijfsmatig) ieder aankoop-, verkoop- of taxatietraject soepel verloopt. Wees welkom in ons kantoor.
Lysanne Baan
Lysanne Baan
Kandidaat makelaar
Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Lysanne Baan, ik ben opgegroeid in het prachtige buitengebied van Notter. In 2013 heb ik mijn studie HBO Vastgoed en Makelaardij afgerond. Bij Baltes Makelaars ben ik werkzaam als kandidaat makelaar in zowel de binnen- als de buitendienst. Als je ons kantoor in Nijverdal binnenstapt zal ik je vriendelijk te woord staan, daarnaast zal je op het gebied van wonen mij of Emma spreken aan de telefoon en zal ik alle dossiers met veel zorg in behandeling nemen. Ook zal je mij tegenkomen bij o.a. het kennismakingsgesprek, bezichtigingen of de sleuteloverdracht bij de notaris. Ik help je graag verder om de wensen op het gebied van wonen te realiseren.

Onlangs ben ik zelf verhuisd en kan me daardoor erg goed inleven in de klant. Ik vind persoonlijke benadering erg belangrijk. Elke klant en elke opdracht is anders. Daarom wil ik mensen graag op een prettige manier begeleiden en ondersteunen bij het vinden van hun nieuwe ‘thuis’. Mijn streven is om samen met jou voor het beste resultaat te gaan. Graag tot ziens bij Baltes Makelaars òp Nijverdal!
Emma Wessels
Emma Wessels
Hallo, ik ben Emma Wessels. Geboren in Deventer maar opgegroeid in Nijverdal. Hier woon ik met mijn partner Léon en onze 2 jongens Noël en Liam. De oudste voetbalt bij VV DES in Nijverdal waar ik dan ook vaak te vinden ben langs de lijn. Ik ben 6 jaar werkzaam geweest bij een makelaar in Oss, Noord-Brabant. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd en mijn diploma “Vastgoed Praktijk” behaald. Als Assistent Makelaar ben ik samen met Lysanne Baan betrokken bij belangrijke beslissingen van onze klanten. Ik zet me daar dan ook 100% voor in. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag kennis maken en licht het geheel vrijblijvend toe in een gesprek. Binnen komen op ons mooie kantoor òp Nijverdal mag natuurlijk ook. Ik zie je graag bij Baltes Makelaars.
Klazien Tuitert
Klazien Tuitert
Mijn naam is Klazien Tuitert en werk als makelaar vanuit het Holtens Ondernemershus. Ik ben geboren en getogen in het buitengebied van Holten. Mede ingegeven door mijn agrarische roots heb ik jarenlang gewerkt als agrarisch adviseur. Mijn liefde voor huizen en wonen heeft ervoor gezorgd dat ik mij de afgelopen 10 jaar heb toegelegd op de makelaardij. Inmiddels ken ik de Holtense woningmarkt op mijn duimpje. Daarnaast omschrijven mensen mij als een enthousiaste, gedreven makelaar. Die oog heeft voor details en goed luistert naar jullie wensen. Ik vind het erg belangrijk om jou en de woning goed te leren kennen. Een huis verkopen of aankopen is voor de meeste mensen niet een alledaagse bezigheid. Door deze betrokkenheid weet ik goed wat jouw wensen zijn, daardoor kan ik snel schakelen en beslissend zijn. Dit leidt tot een snellere verkoop en aankoop. Graag ontvang ik jullie op ons kantoor in het Holtens Ondernemershus.