Mijn favorieten

Woningverkoop

“ Baltes Makelaars, waar je huis verkopen een feestje is! “

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, wij houden van een feestje en vieren dit graag samen met jullie! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goed gevuld klantenbestand en kunnen wij jullie van zeer goed advies voorzien.

Wij begrijpen dat er veel meer komt kijken bij het verkopen van een woning of het vinden van een nieuw ‘thuis'. Het is immers één van de mijlpalen in je leven, waarbij emotie en gevoel een grote rol spelen. Iedere woning is bijzonder en verdient daarom persoonlijke aandacht. Wij werken samen met een enthousiast en gedreven verkoopstylingteam om het optimale resultaat uit de woning te halen. Wij halen alles uit de kast om voor jullie de beste verkoopprijs te realiseren.

Wat wij belangrijk vinden? Wij luisteren, denken mee, bellen terug, komen onze afspraken na en werken graag op een prettige manier met jullie samen.

Dus of je nu in Nijverdal omgeving of in Holten je woning wilt verkopen, ons (vrouwelijke) woonteam zal er alles aan doen om er samen met jullie een feestje van te maken!