Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Joncheerelaan 2 in Nijverdal 7441 HE

de Joncheerelaan 2

7441 HE Nijverdal
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op deze prachtige locatie aan de kruising van de Grotestraat met de Joncheerelaan in Nijverdal is hier al meer dan 25 jaar een restaurant gevestigd. Het pand is nu beschikbaar voor verhuur. Het restaurant werd als Steakhouse geëxploiteerd, maar gelet op de locatie en de prachtige uitstraling van het pand is de locatie uitermate geschikt voor een bedrijfsinvulling die graag aandacht trekt. Een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 305 m²
Lees meer

Omschrijving

Op deze prachtige locatie aan de kruising van de Grotestraat met de Joncheerelaan in Nijverdal is hier al meer dan 25 jaar een restaurant gevestigd. Het pand is nu beschikbaar voor verhuur. Het restaurant werd als Steakhouse geëxploiteerd, maar gelet op de locatie en de prachtige uitstraling van het pand is de locatie uitermate geschikt voor een bedrijfsinvulling die graag aandacht trekt. Een geweldige uitdaging voor de ondernemer met een duidelijke visie.

In het restaurant zijn ca. 50 zitplaatsen en het is voorzien van een toiletgroep en ruime keuken.

Ruime parkeergelegenheid en een mogelijkheid om het huidige terras te vergroten (de gehele dag zon!).

Een bedrijf op deze prachtige locatie is uitermate geschikt voor een restaurant/plate concept/bistro/brasserie en ligt midden in het uitgaansgebied. Het bedrijf is instapklaar.

Nijverdal is een plaats gelegen aan de N35 van Zwolle naar Enschede, waar dagelijks veel auto's doorheen rijden. Een bruisende plaats met vele toeristische faciliteiten (Avonturenpark Hellendoorn).

Boven het restaurant bevindt zich een woning die bestaat uit een woonkamer met keuken, 4 slaapkamers, toilet, douche en bergruimte. De woning wordt opgeknapt.

INVENTARIS
De inventaris van het restaurant wordt verkocht.

HUURPRIJS
Op aanvraag.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1911 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Soort Horeca Restaurant Totale vloeroppervlakte 305 m² Verkoopoppervlakte 99 m² Perceeloppervlakte 305 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 305 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
305 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.