Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Grotestraat 73 79 in Nijverdal 7443 BC

Grotestraat 73 79

7443 BC Nijverdal
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Deze representatieve winkel midden in het centrum van Nijverdal is beschikbaar voor verhuur. De winkel is op een absolute A1-locatie gelegen en in overleg met de verhuurder is de verhuur in twee delen bespreekbaar. Alsdan zal een gedeelte een mooi breed front en entree krijgen aan de zijde van de Grotestraat en het andere deel zal het huidige front en entree behouden aan de zijde van het Henri...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 828 m² In units vanaf 828 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze representatieve winkel midden in het centrum van Nijverdal is beschikbaar voor verhuur. De winkel is op een absolute A1-locatie gelegen en in overleg met de verhuurder is de verhuur in twee delen bespreekbaar. Alsdan zal een gedeelte een mooi breed front en entree krijgen aan de zijde van de Grotestraat en het andere deel zal het huidige front en entree behouden aan de zijde van het Henri Dunantplein.

Ook een shop-in-shop formule behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hiervoor ter inspiratie de foto's en tekening die zijn bijgevoegd.

Indeling:
In geval van verhuur van het geheel (optie A) heeft de winkel een totale oppervlakte van circa 828 m2; in geval van verhuur in delen (optie B) komt een deel B1 beschikbaar van circa 160 m2 en een deel B2 van circa 628 m2.

Bereikbaarheid:
De winkel is uitstekend bereikbaar, de Grotestraat wordt op korte termijn ingericht als een zeer uitnodigende winkelpromenade. Voor, naast en om het complex waar de winkel deel van uit maakt is in ruime mate parkeerruimte beschikbaar. Het NS- en busstation is op nog geen 5 minuten lopen gelegen.

Voorziening:
- casco+
- pui en entree
- meterkast.

Bestemming:
De winkelruimte is gelegen in het Bestemmingsplan Nijverdal Centrum. De vigerende bestemming is "Centrum-1". Voor meer gedetaileerde informatie verwijzen wij u naar onze brochure met daarin opgenomen de bestemmingsplaninformatie.

Huurprijs:
Optie A:
€ 125,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Optie B:
B1: € 150,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten;
B2: € 125,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 104,77 per maand, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 828 m² Verkoopoppervlakte 828 m² Frontbreedte 5000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 828 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
828 m²
In units vanaf
828 m²
Verkoop vloeroppervlakte
828 m²
Frontbreedte
5000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.