Mijn favorieten

Onze medewerkers

Baltes Makelaars

Erik Baltes
Erik Baltes
Beëdigd registermakelaar
Erik Baltes is een netwerker bij uitstek. Na een korte carrière als rechercheur bij de politie koos hij voor de makelaardij, waarin hij inmiddels een kwart eeuw werkzaam is. Hij kent niet alleen de onroerend goed markt in de regio op zijn duimpje, maar kent ook iedereen die ertoe doet. Dat betekent dat een vraag aan Erik altijd resulteert in interessante nieuwe contacten en mogelijkheden. Zijn indrukwekkende netwerk is ideaal voor wie onroerend goed te kopen of te verkopen heeft. Erik geniet van zijn bijzondere makelaarskantoor, maar is toch zoveel mogelijk buiten. Daar ontmoet hij immers de relaties waarmee hij zijn klanten verder kan helpen. O ja, en Erik is een uitstekend onderhandelaar!
Marieke Bruggeman
Marieke Bruggeman
Officemanager
Marieke Bruggeman is een gedreven administratieve professional. Jarenlang was ze klanten van grote verzekeringsmaatschappijen van dienst. Gevoel voor service zit haar in de genen. Haar accurate manier van werken zorgt ervoor, dat afspraken altijd correct worden nagekomen. U kunt erop rekenen dat ze u altijd snel en efficiënt op de hoogte houdt van wat voor u relevant is. Ook zorgt ze ervoor, dat achter de schermen ieder aankoop-, verkoop- of taxatietraject soepel verloopt. En niet onbelangrijk: Marieke is ook een uitstekende gastvrouw. Weet u dus welkom in ons kantoor.
Lysanne Baan
Lysanne Baan
Kandidaat makelaar
Lysanne Baan is een enthousiaste kandidaat makelaar. Na haar studie HBO Vastgoed en Makelaardij vertrok ze naar Australië om te investeren in haar persoonlijke ontwikkeling. Na deze prachtige ervaring Down Under keerde ze terug naar Nederland, waar ze aan de slag ging als administratief medewerker bij verschillende makelaarskantoren in de regio. Nu heeft ze besloten haar studie verder vervolg te geven in de praktijk en is daarom bezig met een opleidingstraject bij Baltes Makelaars. Lysanne is sociaal, leergierig, positief ingesteld en nauwkeurig in haar werk en afspraken.